Nyheder

CIFF Shoes, 3. og 4. marts 2024

Søndag 3. marts og mandag 4. marts vil svingdørene være åbne for gæster. Der vil sidde en vært i indgangen, som tager imod gæsterne og hjælper dem til CIFF Village.

Podcast: 38 years and still going strong

Jeg ved det godt - man må ikke tale om en kvindes alder, men det vælger jeg nu alligevel at gøre. For i dette tilfælde er det faktisk en del af fortællingen. For når der er tale om modebrands er der faktisk meget få - som efter 38 år, kan sige, at de stadigvæk er en attraktiv og veldrevet forretning.

Ny forbrugerkampagne om PFAS: Disse mærker skal du kigge efter

Miljømærker og certificeringer er et godt værktøj for indkøbere - og en god hjælp til borgere i forhold til, hvordan de kan undgå PFAS i forbrugerprodukter. Miljøstyrelsen lancerer ny forbrugerkampagne om, hvordan brugen af mærker kan vejlede forbrugere i dagligdagen.

CIFF melder alt udsolgt og udvider med ny showlokation i København

Når den 62. udgave af CIFF slår dørene op i Bella Center 31. januar til 2. februar, bliver det med fulde huse og 1.000 brands i hallerne. Et nyt, city-inspireret layout skal give besøgsoplevelsen i et helt nyt flow, og samtidig lanceres nye støtteinitiativer og showmuligheder for bedre at kunne løfte den samlede branche lige fra talentstadiet til etablerede brands i en presset tid.

ALM. BRAND GROUP OG DANSK DETAIL INDGÅR PARTNERAFTALE

Dansk Detail indgår per 1. januar en partneraftale med Alm. Brand Group. Aftalen omfatter en forsikringsløsning tilpasset de unikke behov i branchen med mulighed for tilpasninger afhængig af virksomhedsstørrelse indenfor detail- og engroshandel.