Nyheder

Lønkompensation forlænges til 15. februar 2022

Den midlertidige lønkompensationsordning trådte i kraft den 10. december 2021 og var oprindeligt gældende frem til den 31. januar 2022. Regeringen og arbejdsmarkedets parter har nu forlænget lønkompensationsordningen frem til den 15. februar 2022. Samtidig er det aftalt, at der i begyndelsen af februar gøres status på, om der fortsat er behov for at opretholde restriktionerne og dermed et tilsvarende behov for lønkompensation.

Virksomhedsbesøg hos ANGULUS//ATC FOOTWEAR

Sidste år produceret Angulus 180.000 par sko på deres egen fabrik i Portugal, en fabrik de startet op 2019, lige som corona-krisen tog fart. Produktionen i Danmark stoppe i 1970’erne, hvor den blev flyttet til Portugal. Men beslutningen om egen fabrik har være helt rigtigt. Der er allerede nu opnået betydelige fordele i form af bedre kvalitet og bedre leveringer. Der er 90 ansatte på den knap 2500m2 store fabrik.

Dansk modeeksport satte ny rekord i 2021

Analyse fra Dansk Erhverv viser, at den danske eksport af mode og fodtøj har nået et nyt rekordniveau. Coronapandemien sendte i 2020 modeeksporten tre år tilbage, men med en samlet vækst på 16 pct. i 2021 når modeeksporten et hidtil uset niveau på mere end 36 mia. kr

Indberetning af lønsum?

Som medlem af Dansk Detail, Skobranchen.dk og Men’s Fashion World er du også medlem af Dansk Erhverv og kontingent hertil, beregnes ud fra din/jeres samlet lønsum. Det er nu blevet tid til lønindberetning og du kan her læse hvilke tal, der skal indberettes.

CIFF afvikler 2.-4.februar 2022

CIFF pressemeddelelse: We have just had the fabulous news that there are no longer any restrictions in place that is to hinder CIFF the 2-4 February 2022. So now we can truly look forward to welcome you at Copenhagen International Fashion Fair.

SMV:Grøn - gå en grønnere fremtid i møde

Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling. OBS: Der er åbner for nye ansøgninger den 24. januar 2022.

Ny medarbejder fokuserer på grøn omstilling

I de kommende år forventer vi ny lovgivning og strammere krav på EU-niveau for mode- og tekstilvirksomheder. Det betyder, at vi i Danmark - med ambitionen om at være et foregangsland, ikke kan komme i gang hurtigt nok. Derfor har Skobranchen.dk fået grøn forstærkning.