WEAR Denmark: Hvordan handler de Europæiske forbrugerne online? Gæst – Nikolai Borring, DHL

Hvordan handler de Europæiske forbrugerne online? Gæst – Nikolai Borring, DHL
WEAR Denmark

Med afsæt i en European Online Shopper Survey fra 2023, som DHL har lavet, tager jeg en snak med Nikolai Borring fra DHL, om hvordan forbrugernes online købeadfærd, eller mangel på, var i 2023.  
Efter næsten 10 år med konstant vækst i onlinesalget, oplever vi nu i 2023 et fald i forbrugernes lyst til at handle online. Det er ikke bare et mindre ’bump’ vi oplever, det er faktisk en væsentligt fald der er tale om. Det påvirker alle som handler sælger deres produkter online, enten via egen webshop, gennem globale platforme eller enes kunders webshops.
For mange har det væsentlige negative konsekvenser i salget og det samlet toplinje, da vi ligeledes ser et fald i handlen ude i de fysiske forretninger – forbruget er lige nu stagneret eller faldende for mange virksomheder.  
For mange virksomheder er onlinesalget at sidestille med deres største kunde, og derfor kan mere viden om forbrugernes adfærd online være en tiltrængt vide til at forbedre sit salg online?  

Du kan hente DHL survey her: https://www.dhl.com/content/dam/dhl/global/dhl-spotlight/documents/pdf/dhl-ecommerce-european-eshopper-survey.pdf  

God fornøjelse  

Nikolai Klausen, direktør, WEAR & Dansk Detail WEAR podcast bliver leveret i samarbejde med logistikvirksomheden DHL Express.
Her kan du finde WEAR Denmark

Lyt i Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/wear-denmark/id1590658965?i=1000633797744

Med venlig hilsen / Best regards
Nikolai Klausen
Mobil 6012 5583
Mail nikolaiklausen@icloud.com