WEAR Denmark: Hvis Spejder Sport kan, kan din virksomhed også! Gæst – Thomas Vangsgaard, CEO Spejder Sport

Hvis Spejder Sport kan, kan din virksomhed også! Gæst – Thomas Vangsgaard, CEO Spejder Sport.
WEAR Denmark

Spejder Sport markerer deres fokus på bæredygtighed med lanceringen af butikken Retur - nu er det tid til genbrug og reparation.  
Danmarks førende outdoorkæde, Spejder Sport, har åbnet dørene til konceptet: Retur, der fungerer sammen med deres flagskibsbutik i København og sætter fokus på genbrug og reparation af outdoortøj og -udstyr. Ideen har været i tankerne i mange år, og nu er timingen perfekt - både for at fremme bæredygtighed og for at opnå økonomisk succes med konceptet.  

Retur tilbyder salg af brugt udstyr, et reparationsservicecenter med reservedele fra populære mærker, udstyrsudlejning og kurser i vedligeholdelse. Konceptet bliver udviklet gradvist med henblik på at opnå økonomisk levedygtighed. Her er det en stor fordel, at Spejder Sport er en del af spejderbevægelsen og dermed ikke underlagt investorers krav om øjeblikkelig profit.  

Nikolai har CEO, Thomas Vangsgaard på besøg til en snak om genbrug, reparation og overforbrug i outdoorbranchen. Her vender de det nye koncept: Retur, samt de problemstillinger der skal tages stilling til mod en grøn omstilling. Men de kommer også ind på udfordringerne med fastholdelse af medarbejdere, byudvikling, mode vs. outdoor.  

God fornøjelse  

Nikolai Klausen, direktør, WEAR

WEAR podcast bliver leveret i samarbejde med logistikvirksomheden DHL Express.
Her kan du finde WEAR Denmark

Lyt i Apple Podcasts:
https://podcasts.apple.com/dk/podcast/wear-denmark/id1590658965?i=1000630640567

Med venlig hilsen / Best regards
Nikolai Klausen
Mobil 6012 5583
Mail nikolaiklausen@icloud.com