Virksomhedsbesøg hos ANGULUS//ATC FOOTWEAR

DANSK SKODESIGN SIDEN 1904

Det hele startet i København, af min farfar, sådan fortæller 30 årige Sebastian Dawe fra ANGULUS // ATC FOOTWEAR der nu, som 3. generation, står i spidsen for virksomheden.

Sidste år produceret Angulus 180.000 par sko på deres egen fabrik i Portugal, en fabrik de startet op 2019, lige som corona-krisen tog fart. Produktionen i Danmark stoppe i 1970’erne, hvor den blev flyttet til Portugal.

Men beslutningen om egen fabrik har være helt rigtigt. Der er allerede nu opnået betydelige fordele i form af bedre kvalitet og bedre leveringer. Der er 90 ansatte på den knap 2500m2 store fabrik.

Der er HQ i Herlev og stort showroom i Bella Center. Der er 20 ansatte, fordelt med 16 på HQ og 4 + assistancer i deres to Angulus forretninger i København.

I dag forhandles Angulus i mere end 500 forhandlere, fordelt på 25 markeder. Der udvikles to kollektioner årligt, med sæsontilpasset leveringer.

Gennem tiden har ANGULUS // ATC FOOTWEAR ligeledes været agenter på andre skomærker. I dag repræsentere de skomærkerne ClarksDIGEL AG#kastel og KOMRADS.

Tak for et spændende besøg og dejligt at lære endnu mere om skobranchen👌