SMV:Grøn - gå en grønnere fremtid i møde

Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling.

OBS: Der er åbner for nye ansøgninger den 24. januar 2022.

SMV:Grøn - Voucher 1

Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Oplever du også, at dine kunder og leverandører kræver det? At dine medarbejdere i større og større grad forventer det? Og mærker du også en stigende efterspørgsel på dokumentation på din virksomheds grønne initiativer? Er du klar til at tage de første spæde grønne skridt?

Voucher 1 er til dig, hvis virksomhed er nybegynder inden for grøn omstilling, og som har ambitioner om en mere grøn profil.

Med SMV:Grøn - Voucher 1 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at videreudvikle din grønne idé. Du kan få op til 50.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.

Læs mere om voucher 1 her

SMV:Grøn - Voucher 2

Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Oplever du også, at dine kunder og leverandører kræver det? At dine medarbejdere i større og større grad forventer det? Og mærker du også en stigende efterspørgsel på dokumentation på din virksomheds grønne profil? Er du klar til at løfte din virksomhed til næste grønne niveau? 

Voucher 2 er til dig, hvis virksomhed allerede har en grøn profil, og som har ambitioner om at tage virksomheden videre til næste grønne niveau. 

Med SMV:Grøn - Voucher 2 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at komme videre med din virksomheds grønne planer. Du kan få op til 150.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

Læs mere om voucher 2 her

Hent mere information om SMV:Grøn her