Se eller gense webinarer om grønne initiativer og grøn lovgivning med fokus på tekstiler

I løbet af foråret har Marie Mustelin, Dansk Erhverv, afholdt en webinarrække om grønne initiativer og grøn lovgivning, der har eller kommer til at få stor betydning for især tekstilbranchen. En stor del af webinarerne er dog også relevante for brancher. 

Dansk Erhverv har i løbet af foråret afholdt en webinarserie om grønne initiativer vedrørende særligt tekstiler. En række af emnerne for webinarerne er dog også relevant for en bredere skare af virksomheder. 
 
Nåede du ikke at deltage i webinarerne, eller ønsker du at gense dem, så fortvivl ej. Webinarerne i serien er nemlig tilgængelige på Dansk Erhvervs hjemmesiden. Nedenfor følger en oversigt: 

Fremtidige webinarer 
Webinarserien har endnu ikke nået sin afslutning, og i løbet af juni kommer de to sidste webinarer i rækken. Den 8. juni kl. 9 kan du deltage i et webinar om reparationsret på tekstiler, der vil gennemgå hvad et kommende udspil om reparationsret potentielt kan betyde for branchen, og hvad man skal være opmærksom på, når man designer produkter i fremtiden. Se mere her: Reparationsret på tekstiler (danskerhverv.dk) 

d. 15. juni kl. 9 kan du lytte med, når webinaret om Taksonomiens betydning for tekstilbranchen løber af stablen. Her kan du blive klogere på, hvilke krav og kriterier der kommer med Taksonomien. Se mere her: Taksonomi (danskerhverv.dk)