Få overblikket: Sådan får du styr på ESG-kravene – og gør dem til en konkurrencefordel

Hvis du ikke kender forskel på CSRD og CS3D, eller hvis du ikke ved, hvordan du laver et klimaregnskab, så risikerer du, at din virksomhed bliver fravalgt af både kunder, forbrugere og medarbejdere.
Heldigvis er der hjælp at hente, når Dansk Erhverv den 15. januar giver dig mulighed for at blive klogere på de vigtigste regler og krav til virksomheders arbejde med bæredygtighed.

Er du træt af at sænke blikket, når dine ledere putter ESG og Green Deal på dagsordenen til møderne?
Viger du udenom kaffeautomaten, når kollegerne diskuterer grøn markedsføring?

Eller vil du bare gerne være med til at sikre, at din virksomhed tager samfundsansvar og ikke mister kunder og indtjening, fordi I ikke kender forskel på CSRD og CS3D?

Så skal du deltage i Dansk Erhvervs kursus den 15. januar 2024.

Her giver vores eksperter dig nemlig et overblik over de vigtigste regler, begreber og tendenser indenfor bæredygtighedsdagsordenen

“Du bliver ikke ekspert, men du får overblik og basal viden, som kan gøre en forskel for dig og din virksomhed,” siger Marianne Ladekarl Thygesen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

ESG betyder Environment, Social & Governance og er license to operate
Men mange af de nye regler gælder da kun for de helt store virksomheder.
Hvorfor skal jeg vide, hvad ESG står for eller kunne beregne vores CO2-aftryk?

Det spørgsmål får vi i Dansk Erhverv ofte fra små og mellemstore virksomheder. Svaret er ganske enkelt, forklarer Ellen Marie Friis Johansen, som er CRS-chef i Dansk Erhverv:

“Hvis I ikke har styr på det, risikerer I at blive fravalgt og dermed miste indtjening. I takt med at reglerne rammer de store virksomheder, vil de stille større og større krav til deres leverandører, og dermed bliver viden om eksempelvis jeres CO2-aftryk license to operate.”

Hvis I har styr på bæredygtighedsdagsordenen, kan det til gengæld blive en stor konkurrencefordel, fordi I vil stå stærkere, når de store virksomheder skal vælge leverandører.

Læs hele artiklen her