Befolkningsundersøgelse: Hvor køber danskerne deres børnesko?

Alle taler om det: hvad sker der med salget af børnesko?

Store dele af skobranchen har i 2023 oplevet et faldende salg af børnesko! Derfor har Skobranchen.dk fået lavet denne omfattende befolkningsundersøgelse af danske familiers køb af børnesko, som viser mange spændende tendenser – ikke mindst indenfor salg af brugte sko.

Børnesko er en stor kategori for mange i Skobranchen, uanset om man er leverandør eller butiksejer. Derfor fylder det meget, når denne kategori ’pludselig’ er i hastig forandring og ingen ved hvad der faktisk sker ude i befolkningen?

Kategorien: Børnesko, har for mange ligeledes været et stabilt marked, hvor forandringer kom langsomt og der var forholdsvis stor forudsigelighed. Børn vokser jo og skal naturligvis have nye sko og støvler næsten hvert år.

Derfor har Skobranchen.dk i samarbejde med analysevirksomheden Norstat fået fortaget denne omfattende befolkningsundersøgelse af hele 1020 familiers indkøbsmønster af børnesko, i alderen 1-8 år.

Med denne befolkningsundersøgelse får du et indgående indblik i familiernes adfærd, når det bl.a. glæder køb af nye sko, genbrug og gensalg, hvor mange par de køber eller forventer at købe, hvem der køber sko, design vs. kvalitet, hvor de køber dem og hvor meget børnene selv bestemmer, når der skal købes sko til dem?

Analysen er lavet eksklusivt til medlemmer af Skobranchen.dk og kan bestilles via sekretariatet.

Er du ikke medlem af Skobranchen.dk, kan analysen købes for kr. 495,00 + moms.