ALM. BRAND GROUP OG DANSK DETAIL INDGÅR PARTNERAFTALE

ALM. BRAND GROUP OG DANSK DETAIL INDGÅR PARTNERAFTALE

Vi kan i dag løfte sløret for et nyt, solidt partnerskab til stor glæde for vores medlemmer.

Dansk Detail indgår per 1. januar en partneraftale med Alm. Brand Group. Aftalen omfatter en forsikringsløsning tilpasset de unikke behov i branchen med mulighed for tilpasninger afhængig af virksomhedsstørrelse indenfor detail- og engroshandel.

Detailbranchen er under hastig udvikling, og stadig flere processer digitaliseres i forbindelse med varestyring, lagerføring og transport. Det betyder bl.a., at butikker og kæder i stigende omfang er i fare for cyberangreb, og at man i branchen hyppigere oplever mærkevareplagiater. Det er to blandt en række dækninger, som indgår i den forsikringløsning, vi tilbyder Dansk Details medlemmer ud over de mere traditionelle dækninger i tilfælde af brand, vand, driftstab, arbejdsskade osv.

"Vi kender detailbranchen og er rigtig glade for aftalen med Dansk Detail, som både repræsenterer større detailkæder og selvstændige butikker. Aftalen afspejler den styrke, vi har opnået i markedet efter sammenlægningen af Alm. Brand og Codan. Qua vores kompetencer i de to brands favner vi de forskellige behov blandt medlemsvirksomhederne, om det er en mindre detailbutik, eller en større kæde. Det har været afgørende for Dansk Detaiils valg af ny samarbejdspartner", siger Chief Commercial Officer (CCO) Camilla Amstrup i Alm. Brand Group og fortsætter:

"Vi byder ind med både stor erfaring fra Alm. Brand i forhold til at tage rigtig godt hånd om mindre butikker, og samtidig inkluderer vi den særlige viden og de kompetencer, det kræver at udarbejde den rigtige løsning til de større kunder".

I Alm. Brand Group glæder vi os rigtig meget til det kommende samarbejde og byder Dansk Detail, WEAR og Skobranchen.dk varmt velkommen.