Er du sko-indkøber og vil du med til Riva del Garda fra d. 13. – 16. januar 2024?

Det Italienske Handelskammer i Danmark har nu fornøjelsen af at kunne invitere dig med, når den lille havneby Riva del Garda, fra d. 13. – 16. januar 2024 fyldes med professionelle fra sko- og læderbranchen. Anledningen er messen EXPO RIVA SCHUH & GARDABAGS, hvis udgave nummer 100 udfolder sig langs Garda-søen i den italienske Trento-provins.

EXPO RIVA SCHUHs slogan lyder:  “messen, der sætter verden i bevægelse”, og netop behovet for at spadsere ordentligt – og elegant – gør eventet til en ufravigelig del af den globale sko-sektors årskalender.

Her for fødderne af de italienske alper har man siden 1960’erne skabt et helt unikt samlingspunkt for både indkøbere, producenter og professionelle i sektoren, idet EXPO RIVA SCHUH både trækker på sit renommé og sine kontakter, der går helt tilbage til messens start i 1960’erne, sine smukt integrerede locations omkring Riva og Gardasøen, og ikke mindst sit udvalg af Made in Italy i alle kategorier indenfor sko og lædervarer, der giver sine besøgende et 360 graders indtryk af hvad der rør sig lige nu i Italien.

At EXPO RIVA SCHUH dette år kan fejre 100års jubilæum bunder i, at messen både afholdes i juni og januar. Det betyder at begivenheden løbende tager pulsen på de nyeste trends i branchen, og desuden ligger godt placeret i årshjulet i forhold til indkøb, produktion og kollektioner.

Hvad tilbyder vi?

Danitacom er gennem sit mangeårige samarbejde med messen i færd med at sammensætte en skandinavisk delegation af indkøbere, der skal afsted til Riva del Garda. Med sine 1000 udstillere fra 41 forskellige lande er EXPO RIVA SCHUH er et oplagt sted at lave B2B, udvikle sit netværk og sin forretning, holde sig ajour med de seneste designs og især finde nye samarbejdspartnere og leverandører.

Gennem os vil du flyve tur/retur fly fra Danmark til Italien, få adgang til messen, transfers og hotelophold betalt, og vores support gennem hele perioden på stedet via en personlig businesspakke skræddersyet til dine behov. Vær opmærksom på, at ankomstdagen er d. 12. januar med transfer arrangeret fra lufthavnen til hotellet. Ved at ankomme til Riva del Garda dagen før messens start, har du mulighed for at nyde byen og de smukke omgivelser og være veludhvilet til den første dag på messe.

Læs mere om hvad invitationen inkluderer, samt hvordan du registrerer dig via dette link: https://mailchi.mp/danitacom/exporivaschuh.

Kontakt os for mere info

Hvis du er interesseret i at høre mere eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Handelskammeret på sol@danitacom.org. Vær opmærksom på at vi har et begrænset antal pladser til rådighed og at det er messen selv, der evaluerer deltagernes profiler, og beslutter hvem der skal med på turen.