Europas største Skechers skobutik 

åbnet i Esbjerg City Nord

Tekst: Skechers

Foto: Skechers

Fra Esbjerg i det vestjyske styres Danmarks næststørste og verdens tredjestørste skomærke Skechers’ udvikling og aktiviteter over hele Norden og Nordtyskland. Med en stædig stærk tro på fysisk detailhandel - og på trods af Corona krise, udfordringer for butikker samt fremmarch i internethandel.


Sports Connection, som sælger Skechers (verdens 3. største skomærke og næststørst i Danmark) åbnede onsdag d. 20. maj Europas første Skechers Superstore på hele 850 kvm, som samtidig er den
største Skechers-butik i hele Europa med flere end 1000 skomodeller.

Det er Skechers-butik nr. 45, som Sports Connection har ansvaret for i Norden og Nordtyskland. De øvrige såkaldte konceptbutikker er typisk op til 220 kvm i størrelse.

Nu rulles hele 850 kvm ud med et væld af skomodeller med fokus på komfort – men ”pakket ind” i et iøjnefaldende design og mange farver! Der findes ikke et andet skomærke med så mange forskellige varianter.

Vi har fortsat en stærk tro på muligheder og fysisk detailhandel – selv på trods af en Corona-krise med kæmpe udfordringer for erhvervslivet samt med afspritning og afstandskrav på butiksgulvet, så investerer vi og slår dørene op til den største Skechers-butik i Europa.

Samlet skaber vi 10 nye jobs i butikken og beskæftiger nu tæt på samlet set 300 medarbejdere i Norden og i vores butikker i Hamborg.

Borgmesteren i Esbjerg, Jesper Frost Rasmussen, valgte at komme forbi og sige et par ord samt klippe snoren på åbningsdagen.

En egentlig åbningsfest/reception holder vi ikke endnu pga. Corona-tiden, men vil senere gøre dette, når myndighederne tillader større forsamlinger igen.

Til gengæld vil forbrugerne kunne se både nyheder og special skomodeller, som kun findes i denne butik i Europa samt Skechers tekstiler, strømper, caps, tasker og andet tilbehør.