Angulus har åbnet ny fabrik.

Nu sluttes ringen - det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan fortælle, at vi igen er herre i egen fabrik.

Tekst: Angulus

Foto: Angulus

Kære partner

Angulus har produceret sko siden 1904 – indtil slutningen af 1960´erne i vores egen gode fabrik på Nørrebrogade 56 i København. Herefter fulgte en lang periode med produktion hos en partner i
Portugal, således at design og udvikling skete in-house hos Angulus i Herlev, og produktionen på én ekstern fabrik. I starten flyttede vi simpelthen maskiner og læster fra København ned til den Portugisiske partner og oplærte medarbejderne i Angulus skoenes særkende: kvalitet og enkelhed.

Nu sluttes ringen - det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan fortælle, at vi igen er herre i egen fabrik.

I december 2019 besluttede vi, at tiden var moden, og vi gik i gang med at opbygge en helt ny og 100% ejet fabrik i det nordlige Portugal – og siden 15.3. 2020 har vores nye fabrik været i drift og kørt al produktion af ANGULUS lædersko.

Formålet med igen at producere i egen fabrik er at fremtidssikre den høje produktkvalitet ANGULUS er kendt for, samt at kunne arbejde effektivt med konstant optimering af produktets rejse fra designproces og råmaterialer til den færdige sko lander på foden – noget vi tror vil være til gavn for både vores detailkunder og alle ANGULUS forbrugere.

For at sikre det høje kvalitetsniveau, har vi ansat en lang række af de bedste håndværkere og skospecialister, der hidtil har styret og gennemført produktionen af ANGULUS. Dermed viderefører vi den viden og tradition for håndlavede kvalitetssko, der gennem generationer er blevet opbygget.

Den nye fabrik er også en markant organisatorisk ændring for ATC Footwear A/S. Ikke alene har vi sagt velkommen til ca. 85 nye Portugisiske kollegaer, men vi har også investeret massivt i opdatering af produktionsudstyr og IT- løsninger, der styrker vores evne til at strukturere en effektiv og ansvarlig produktion. Hermed opnår vi også et højt niveau af transparens og information fra fabrik til kunder.

Vi glæder os om muligt endnu mere end vi plejer, til at levere jeres AW20 ordrer, og vi vil sammen med vores medarbejdere i Portugal gøre vores bedste for at leve op til jeres forventninger om leveringer til tiden i høj kvalitet.


Med venlig hilsen

Angulus-teamet

Generationsskifte i ATC Footwear A/S

Pr. 4. juni træder Christian Dawe af som CEO i ATC Footwear A/S, og Sebastian Dawe tiltræder som CEO/administrerende direktør. Christian Dawe tiltræder som bestyrelsesformand. 


Hermed er både det ejermæssige og ledelsesmæssige generationsskrifte i ATC Footwear A/S gennemført.