Fordelsaftaler til dig og din virksomhed!

Endnu flere fordelsaftaler gennem Dansk Erhverv

I kraft af det nye samarbejde, der er indgået med Dansk Erhverv, kan medlemmer af Skobranchen.dk og Dansk Detail benytte sig af endnu flere fordelsaftaler.
Se yderligere fordelsaftaler, som tilbydes gennem Dansk Erhverv, her.


Om fordelsaftaler

Som medlemsvirksomhed i SKObranchen.dk har du mulighed for at bruge vores mange fordelsaftaler, der sikrer dig attraktive priser på en række services til butikken. Når vi indgår fordelsaftaler, sker det efter en omhyggelig udvælgelse, så intet er tilfældigt. Fordelsaftalerne indgås med partnere, der kan levere en høj kvalitet til attraktive priser. Vores beregninger viser, at bruger man bare én af fordelsaftalerne, så er kontingentet ofte tilbagebetalt grundet de attraktive priser. Fordelsaftalerne kan kun benyttes af butikker, der er medlemmer af Skobranchen.dk. I visse tilfælde modtager vi et formidlingshonorar fra vores fordelsaftalepartner. Et eventuelt formidlingshonorar indgår i driften og bruges til at dække markedsførings- og driftsomkostningerne.

Vi håber, at du vil bruge fordelsaftalerne, og har du spørgsmål eller forslag til nye fordelsaftaler, så kontakt os på niva@danskerhverv.dk, tlf. 33 91 46 07.