Bliv medlem i Skobranchen.dk

Meld dig ind i Skobranchen.dk


Kontingentet pr. år for 2020, ex. moms er: 

  • første butik, kr. 5.307,-
  • pr. filialbutik, kr. 1.319-
  • max. kontingent kr. 22.557,-
  • leverandører, kr. 5.307,-
  • passive medlemmer, kr. 1.319,-

Et medlemskab forudsætter indmeldelse af alle butikker, der ejes af samme ejer, selvom virksomhederne har forskellige CVR-nr. Dette gælder uanset, om butikkerne ejes af en selvstændig detailhandler, en kædevirksomhed, en leverandørvirksomhed eller drives på franchisebasis.


Her kan du læse foreningens vedtægter.


I Skobranchen.dk's folder, kan du læse lidt om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder medlemmerne. Hent folderen her.


VILKÅR

Ved at udfylde og indsende tilmeldingsformularen giver du samtykke til at Dansk Detail/Skobranchen.dk må fremsende nyhedsbreve indeholdende branchenyheder, nyt om jura den digitale udvikling og andre brancherelevante nyheder. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke enten ved at klikke på Afmelding nederst i mail eller ved at sende en mail til: mail@dansk-detail.dk
En gang om måneden fremsendes et nyhedsbrev med gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Vi tilbyder gratis medlemsskab i 1. halvår 2019, mod at der tegnes medlemsskab til fuld pris i 2020.

Det siger vores medlemmer

"Skobranchen.dk er branchens samlingspunkt og er uundværligt som mit netværk i branchen. Den løbende strøm af information og rådgivning om alt fra uddannelse, overenskomster, markedsudviklingen - til fremtidens betalingsstrukturer og lovgivning er af afgørende betydning for hverdagen i vores virksomhed. Skobranchen.dk er også en vigtig medspiller i udviklingen af elevuddannelsen på Handelsfagskolen, der er med til at fremtidssikre dygtige medarbejdere til skobutikkerne. Jeg anbefaler varmt et medlemskab, og teamet giver altid hurtige og konkrete svar på mine spørgsmål."

Jan Wentzel, PAW SKO ApS

"Det er utrolig vigtigt, at specialdetailhandlen har et fælles talerør, så vi øger vores indflydelse over for bl.a. politikere og medier og ikke mindst – får indflydelse på overenskomsterne. Skobranchen.dk er med sin rådgivning, fordelsaftaler og arrangementer, et uundværligt værktøj for mig som butiksejer."

Jørgen Krebs, Ejer af Skoringen i Assens, Ringe, Nyborg og Faaborg