Bliv medlem i Skobranchen.dk

Meld dig ind i Skobranchen.dk

For at kunne blive medlem af Skobranchen.dk skal man også være medlem af Dansk Erhverv. Som medlem af Dansk Erhverv får du nem og hurtig adgang til juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura. Du kan også få hjælp med at holde styr på reglerne for arbejdsmiljø, efteruddannelse og meget mere. Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher - der er helt sikkert plads til dig.

 

Dansk Erhverv tilbyder tre forskellige typer medlemskab, hvoraf Skobranchen.dk anbefaler et af disse to:

 

Dansk Erhverv Full-service

Kontingentet afhænger af din virksomheds lønsum og antal ansatte. Som Full-Servicemedlem betaler du i 2021 et grundkontingent på 9.510 kr. med tillæg af 0,225 procent af den kontingentpligtige lønsum. Kontingentet reduceres med et loft over lønsum/kontingent. Beløbene er ekskl. moms.

 

Dansk Erhverv Arbejdsgiver

Kontingentet afhænger af din virksomheds lønsum og antal ansatte. Som Arbejdsgivermedlem betaler du i 2021 et årligt grundkontingent på 4.760 kr. med tillæg af 0,235 procent af den kontingentpligtige lønsum. Kontingentet reduceres med et loft over lønsum/kontingent. Ved indmeldelse i Dansk Erhverv Arbejdsgiver lægges en engangsydelse på 0,1 procent af den kontingentpligtige lønsum - dog min. 300 kr. Beløbene er ekskl. moms.

 

Læs mere om medlemskab hos Dansk Erhverv

Det siger vores medlemmer

"Skobranchen.dk er branchens samlingspunkt og er uundværligt som mit netværk i branchen. Den løbende strøm af information og rådgivning om alt fra uddannelse, overenskomster, markedsudviklingen - til fremtidens betalingsstrukturer og lovgivning er af afgørende betydning for hverdagen i vores virksomhed. Skobranchen.dk er også en vigtig medspiller i udviklingen af elevuddannelsen på Handelsfagskolen, der er med til at fremtidssikre dygtige medarbejdere til skobutikkerne. Jeg anbefaler varmt et medlemskab, og teamet giver altid hurtige og konkrete svar på mine spørgsmål."

Jan Wentzel, PAW SKO ApS

"Det er utrolig vigtigt, at specialdetailhandlen har et fælles talerør, så vi øger vores indflydelse over for bl.a. politikere og medier og ikke mindst – får indflydelse på overenskomsterne. Skobranchen.dk er med sin rådgivning, fordelsaftaler og arrangementer, et uundværligt værktøj for mig som butiksejer."

Jørgen Krebs, Ejer af Skoringen i Assens, Ringe, Nyborg og Faaborg